Gastenboek

Blije foto’s maakt mensen blij! Lees hier de reacties van pasgetrouwde koppels!

Een heel belangrijk onderdeel van onze bruiloft was de fotograaf.
Wij wilde iets anders als standaard.
Via onze weddingplanner (Gerina van Vier je Geluk) kwamen we bij Theo terecht.
Na het kennismakingsgesprek voelde wij dat het goed zat en dat we met Theo wilde gaan samenwerken.
31-08-2018 was onze grote dag!
Wij kijken terug op een heel ontspannen dag.
Dit is ook terug te zien op de foto’s, SUPER!

Het fotoboek is binnen, alle mooie herinneringen samen gebundeld.
Bedankt! 

Gert & Nellie

Wij zijn op 24 Augustus 2018 getrouwd. Theo heeft de foto’s erg goed geschoten en goed naar onze wensen en behoefte. Wij hebben het erg prettig ervaren dat hij een onderdeel was van de bruiloft. Iemand die tussen onze gasten in zaten en dat de gasten ook met hem een praatje konden maken. Wij hebben veel positieve reactie gekregen dat de foto’s weergeven wat wij belangrijk vonden: Eenvoud en gezelligheid.

Heel erg bedankt.

Dirk en Simone

 Wauw!! Wauw !! WAUW!! Alle foto’s in 1 woord helemaal SUPER !!
 Wij zijn getrouwd op 14 september 2018 en onze foto’s zijn allemaal stuk voor stuk prachtig, mooi, emotioneel of hilarisch om terug te kijken!
Wij en helemaal ik heb onze dag weer helemaal opnieuw herbeleefd!
Theo je bent een topper van een fotograaf maar ook als mens.
We hebben ons helemaal op ons gemak bij je gevoeld en je zat vol met ideeen! Zoals ik bij de 1e sessie foto’s al zei.
“Ik kan niet stoppen met kijken naar alle foto’s” en dat zal nu helemaal zo zijn. FANTASTISCH!! Lieve groetjes Remy en SiskaRemy & Siska

 Lieve Theo,

 Onze dag op 25-5-2018,
 Ontzettend bedankt dat jij onze dag wilde fotograferen!
 Je bent een Top fotograaf en ook een Top persoon!
 Je had erg leuke ideeën tijdens de shoot en je wist ons op ons gemak te stellen.
 Mede dankzij jouw aanwezigheid, kunnen wij terug kijken op een hele mooie dag.
 Een dag met een lach en een traan..

 Je bent een echte aanrader!!

> Liefs, Leon en Shanna

15 september 2017 was de dag dat we trouwden. We wilden een bruiloft die helemaal in onze stijl was: ontspannen, in de natuur, maar toch ook in de stad, lekker eten, vrienden en familie en tot in de puntjes gestyled en geregeld. Daar horen mensen bij die jouw wensen belangrijk vinden, en dat doet Theo! Het was een dag waarin de details ook belangrijk waren, en die heeft hij ook allemaal op mooie plaatjes vastgelegd. Zo leuk dat we daar nu nog steeds van kunnen genieten!
We hebben in december 2016 een goed gesprek en een gezellige pre-weddingshoot gehad, wat echt een aanrader is om je alvast te kunnen verheugen op een goede samenwerking op de trouwdag zelf. Op onze trouwdag was het erg prettig dat Theo er al vroeg was, en ook zo ontspannen te werk ging. Dat heeft wel effect op het stresslevel in huis 😉 we hadden van tevoren een plan gemaakt voor de fotoshoot, handig! Maar goed, om een lang verhaal kort te maken: we hebben alleeen maar complimenten gehad van de gasten voor onze gezellige fotograaf, die voor alles en iedereen blangstelling had. Wij vonden het geweldig om met jou samen te werken, we zaten op 1 lijn, hadden veel lol, en voelden ons erg op het gemak, wat de foto’s zeker ten goede is gekomen!
Nu hebben we een prachtig fotoboek liggen, waar we met heel veel plezier vaak in kijken! Theo, BEDANKT! Je bent de beste!

Heel veel succes!

 

Simon & Hanneke

Het was een ontspannen dag met super mooie foto’s als resultaat.
Theo is inventief en creatief met maken van de foto’s.
We kijken terug op een hele mooie dag.
Bedankt !

 

Anna & Gidion

Super, super, super.

Wij trouwden 17 augustus 2017 en het album lag vandaag al op de mat! Een geweldige fotograaf! Super mooie foto’s! En we zijn nog steeds aan het nagenieten! 🙂

Joop en Jolien

14 juli was onze trouwdag. En dankzij Theo was dit een prachtige dag waarop wij alleen maar konden genieten! Theo is professioneel, kundig en haalt alles uit de kast voor de perfecte foto. Hij neemt geen genoegen met minder dan het beste. Een topfotograaf, die ook nog eens gezellig meedraait als gast op je bruiloft! Ardjan en Marianne

Nadat, 2,5 jaar na onze trouwdag, de usb-stick waar onze foto’s op stonden gecrasht is, en wij geen backup hadden gemaakt (domdomdom) heeft Theo na veel zoeken ons een nieuwe usb-stick opgestuurd met daarop onze trouwfoto’s. Theo heeft ons opnieuw erg blij gemaakt met foto’s!!

 

Theo, super bedankt en ik beloof je ik maak meerdere backups!!

 

We hebben een geweldige dag gehad. Theo is echt een relaxte en gezellige fotograaf die let op details. Dat is te zien aan de foto’s, de kwaliteit enz. En je ziet dat hij zichtbaar geniet om foto’s te maken. Daarom zijn de foto’s ook zo super leuk geworden 😉

 

Echt een aanrader!!!

 

Ewout en Anita

Wauw, Wauw, Wauw wat een gave foto’s! Theo ontzettend bedankt voor deze mooie foto’s! We keken er zo enorm naar uit, om de dag via deze manier nog na te beleven!

Vol trots gaan ze nu al de familie rond!

Bedankt voor alles!!

Kees en Jannienke

Een superfotograaf die alles voor je over heeft om er een mooie ‘onvergetelijke’ dag van te maken!!!

Liefs,

Hendri en Dorine

We hebben een geweldige dag beleefd 10-6-2016.. Gelukkig kunnen we hiervan nu nagenieten met het prachtige trouwalbum wat Theo voor ons heeft gemaakt! De fotoshoot verliep ontspannen, Theo is een fijne fotograaf die goed advies geeft en veel gevoel heeft voor mooie lichtinval en om in een korte tijd prachtige en heel veel foto’s te schieten. De drone was een mooie aanvulling op onze reportage. Nogmaals onze dank!!

Robert en Lisette

Trouwen in Lisse

Theo is een super fotograaf! Wat hebben we genoten van onze dag en wat een geweldige foto’s. Super mooi! Nogmaals dankjewel voor de geweldige foto’s en de snelle levering.

Deze fotograaf kunnen we iedereen aanraden!!!

Maarten en Daniëlle

“Theo is een topper! Super fijne man en zelfs onze gasten gaven complimenten over onze fotograaf! En het resultaat is super mooi geworden. Wij hadden 2 mooie dagen en die zijn gelukkig onvergetelijk vastgelegd! Twijfel niet langer…met Theo heb je gegarandeerd blije foto’s!” Christine & Stefan

Trouwen in het Westland

Wat een dag, 15-8-15! En weet je wat zo vet is… elke keer als we de foto’s bekijken, beleven we de dag opnieuw. Vandaag hebben we het album als drukklaar verklaard. Binnenkort lekker bladeren in het luxe fotoalbum!

Theo, GEWELDIG! De service, het geduld en de vriendschap die ontstaan is!

Dank je wel.

Frank en Vivianne

Trouwen in Den Haag

Hoi Theo,

Hier nog een bericht dat we je nog willen bedanken, dat je onze mooie dag hebt vast gelegd. Het is alweer 1,5 jaar geleden dat we rond de tafel zaten met als resultaat een prachtig trouwboek, daar zijn we apentrots op.

De foto’s waren echt prachtig en we vonden het ook fijn dat we de nodige invloed hebben gekregen op het trouwboek.

Ook bedankt voor de relaxte houding tijdens onze dag, dat hebben we erg gewaardeerd.

Peter en Bianca

Hoi Theo,

Wij zijn super blij dat wij als laatste nog een fotograaf bij jou konden boeken voor onze trouwdag.

Mensen zeiden van te voren: “Het wordt de mooiste dag van je leven”. Onze reactie was dan lekker nuchter: “Ja, het wordt zeker wel een mooie dag!” Nou…. het was toch echt de mooiste dag van ons leven. En Lindy heeft deze super mooi vastgelegd.

Jij bedankt voor het maken van ons trouwboek. Er was nog wat mis met het fotoboek, maar je hebt dit goed opgelost. Bedankt!!!

Jonathan & Astrid

We hebben een geweldige dag gehad en een blijvende herinnering door de prachtige foto’s! Precies zoals we het graag wilde hebben. Ook de pré-wedding shoot was hartstikke leuk!

Mochten wij mensen kennen die gaan trouwen, dan zullen wij je zeker aanbevelen!

Bart en Cindy

Wij zijn zo blij dat we de beste fotograaf hebben gekozen die er is. Samen met je collega fotografe Rianne heb je ons een topdag bezorgd. We hebben amper gemerkt dat je er liep… 😉. Ongedwongen en spontaan. Alleen maar gelachen…

Je bent ook zeker in voor hele gekke foto’s waar wij ook wat ideeën voor hadden maar dat sprak ons al aan op de website. De foto’s die we s nachts  nog hebben gekregen waren al top. De gasten waren ook vol lof. We kunnen ook niet wachten op de rest van de foto’s. Niet alleen wij maar ook onze gasten kregen buikpijn van het lachen van de spontaniteit en vrolijkheid van jullie.

Een echte aanrader voor wie een goede fotograaf zoekt!

Mario en Bianca

Wij zijn vandaag weer thuis gekomen en waren weer vol verrast wat je voor ons gedaan hebt. Zo gaaf om te zien die foto’s van de dag en avondgasten! Wij raken ook niet uitgesproken en gekeken en genieten nog steeds met volle teugen!

Wij hebben alleen maar positieve reacties gehad en we zeiden al, als we het over zouden mogen doen zouden we het zo weer doen! Kom je dan ook weer? 

Groetjes en een dikke kusssss!

Marga en Han

Trouwen in Noordwijk aan Zee

Wat hebben wij een zo bijzondere, mooie en spetterende dag gehad met een TOP fotograaf! Super leuke en originele ideeën om de dag voor ons vast te leggen.Wij hebben gekozen om Theo de hele dag met ons mee te laten gaan van de make up, haar doen, jurk en pak aantrekken tot savonds het start van een swingend feest!

De volgende dag gelijk een kleine selectie met wat foto’s van onze dag, ontzettend leuk om dat je toch erg nieuwsgierig bent!We hebben deze dag echt als zeer bijzonder ervaren, mede ook door een zeer goede en enthousiaste fotograaf! Nu al nieuwsgierig naar alle foto’s en het trouwalbum!

Blije foto’s, een echte AANRADER!

Liefs, Stefhanie en Pascal

Trouwportfolio Stefhanie en Pascal

Beste Theo,

Wij vonden het ook een super dag. Precies wat we graag wilden, een hele ontspannen sfeer. Jij hebt hier zeker aan bijgedragen, dank daarvoor.
Wat zijn de foto’s die je gestuurd hebt al leuk zeg!

Wij wisten van te voren natuurlijk al dat jouw stijl van fotograferen ons erg aansprak, maar zoals je te werk bent gegaan met de foto’s in de ochtend is super! Wij hebben echt het idee, en we hebben al een kleine impressie gekregen, dat we straks een aantal hele bijzondere foto’s van ons gezin hebben.

Ook onze gasten waren erg te spreken over je manier van fotograferen en de natuurlijke manier van tussen de gasten in bewegen. Al met al kunnen wij op een super geslaagde dag terug kijken en zijn we blij dat jij dit voor ons hebt kunnen vast leggen.

Groetjes, Niels en Tamara

Bij terugkomst van onze honeymoon lag de dvd met foto’s van de trouwdag op ons te wachten: wauw wauw wauw!!! Wat een fantastische foto’s!! Theo is de hele dag erbij geweest en dat voelde heel vertrouwd en heel fijn! Foto’s geven de sfeer van de dag goed weer en we verheugen ons op het album! Harm Jan & Miranda

Laat ook je reactie achter

Zij gingen jullie voor!

Natuurlijk komen wij door heel Nederland

Meer weten over trouwfotografie?