Over ons

Wij fotograferen in heel Nederland

Een bruidegom ondersteboven in de boom? Samen het mes van de bruidstaart aflikken? Knipoog jij naar de fotograaf? Dan knippen wij terug! Standaard reportages zijn aan ons niet besteed. Wij van Blije Foto’s maken foto’s waar jullie ECHT BLIJ van worden.

Trouwen jullie in een prachtig kasteel op de Veluwe? Is jullie huwelijk op het strand? Blijven jullie fijn in het dorp waar jullie opgegroeid zijn? Wij maken spontane trouwfotografie…waarbij jullie niet hoeven te poseren.

Natuurlijk werken veel in de buurt van Lisse…waar wij gevestigd zijn. Noordwijk, Rotterdam, Gorinchem, Noordwijk, Woerden,  Amsterdam en alles daartussen. Wij komen uiteraard ook de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Utrecht, Gelderland en Flevoland.

Zij gingen jullie voor!

Stel direct jullie vraag

Zakelijke fotografie nodig?

FOTOGRAAF THEO VAN WOERDEN

Theo van Woerden

Theo van Woerden

Fotograaf

Ik was 12 jaar toen ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Uren was ik op mijn slaapkamer aan het oefenen op moeilijke onderwerpen, zoals beweging en moeilijk licht. Toen ik 13 was, kreeg ik een vriendje die ook fotografeerde en samen trokken we met onze camera’s de natuur in, want daar lag onze passie. Een jaar later deden we mee met fotowedstrijden en met een ‘eervolle vermelding’ namen we geen genoegen: het moest beter en mooier! En zo won ik op mijn 16e jaar mijn eerste prijs: ik was derde in de wedstrijd ‘beste natuurfotograaf van 1970.

Mijn droom was fotojournalist te worden in oorlogsgebieden maar helaas: dat is een droom gebleven. Mijn stijl van fotograferen is journalistiek gebleven: ik fotografeer wat ik zie en situaties die spontaan gebeuren, zonder veel in scene te zetten.

Toen ik ouder werd en meer ging verdienen, investeerde ik in steeds betere camera’s, lenzen en andere fotoapparatuur. Ik was 24 jaar toen ik als zelfstandig ondernemer afscheid nam van mijn werkgever, want ik kon het beter en wilde dat ook bewijzen. Inmiddels ben ik meer dan 30 jaar ondernemer, ben ik heel veel camera’s en ervaring rijker en elke dag dankbaar dat mijn werk mijn hobby is. Elke shoot is een uitdaging, elke shoot moet beter dan de vorige reportage worden. 

Ik heb een mooi en creatief bedrijf, en werk samen met verschillende andere fotografen. Tevens leid ik jonge fotografen op en leer ik ze de fijne kneepjes van dit prachtige vak, want dat is het!!

Ik heb veel ervaring opgedaan op de mooiste locaties in de wereld en trouwreportages gemaakt van Canada tot China en van Ameland tot Sicilië. 

Met zo’n 80 trouwreportages per jaar ben ik altijd bezig met mijn passie. Zeker in de zonnige maanden ben ik de flitsende getuige van veel gelukkige stellen. 

Ik heet jullie van harte welkom op mijn website en maak gerust een afspraak voor een kennismaking.

Theo van Woerden en team
Fotograaf / eigenaar 

Contactgegevens

Blijefotos

Fotograaf voor trouwreportages, familie & vrienden fotoshoots en luchtfotografie.

Adres: von Bonninghausenlaan 36 2161ET Lisse

Mobiel: 06-24260040

KvK: 28062826

B.T.W: 1119.25.812

Natuurlijk komen wij door heel Nederland

Meer weten over trouwfotografie?