Werkwijze

Elke bruiloft is weer een geweldige uitdaging voor mij. Ook na meer dan 1000 huwelijken te hebben gefotografeerd, blijft voor mij de uitdaging om het verhaal van jullie trouwdag steeds weer uniek vast te leggen. Want jullie zijn uniek!

Het gaat om details

Bij het maken van een  mooie trouwreportage gaat het om de details en daar besteed ik veel aandacht aan. De liefdevolle blik, de emoties, de high five, de knuffel, details die jullie zelf misschien niet eens hadden opgemerkt.

Story telling

Jullie kunnen mijn stijl als ‘ journalistiek’  zien. Zo leg ik het verhaal van jullie trouwdag vast. “ Story telling”

Verfrissend nieuw

Houden jullie niet van de ’13 in een dozijn foto’s’? Dat komt mooi uit, want elke trouwreportage die ik maak is weer verfrissend nieuw. Foto’s die bij jullie passen en waarin jullie jezelf herkennen.

Een mooi aandenken

Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking van de foto’s. Elke foto wordt bekeken en beoordeeld. Zo ontstaat er een aandenken voor jullie leven lang.

Maak een afspraak

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid jullie wensen en mijn ideeën. Een mooie trouwdag maak je met elkaar!

Ook onze gasten waren erg te spreken over je manier van fotograferen en de natuurlijke manier van tussen de gasten in bewegen. Al met al kunnen wij op een super geslaagde dag terug kijken en zijn we blij dat jij dit voor ons hebt kunnen vast leggen. Niels & Tamara

Check nu onze beschikbaarheid

Zij gingen jullie voor!

Lees het gastenboek

Natuurlijk komen wij door heel Nederland

Meer weten over trouwfotografie?